Trei tineri, la spital după un accident de mașină

Trei tineri, la spital după un accident de mașină

Trei elevi de liceu care mergeau spre şcoală au ajuns, vineri, la spital, după ce unul dintre adolescenţi, aflat la volan, a pierdul controlul maşinii din cauza vitezei şi a neatenţiei, a lovit un podeţ şi s-a oprit în zidul unei case, în comuna Telciu din judeţul Bistriţa-Năsăud.


Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, trei tineri au fost implicaţi, vineri, într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 17C, pe raza comunei Telciu, ei fiind răniţi după ce maşina în care erau a lovit un podeţ şi s-a oprit în zidul unei case.

„La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, două autospeciale SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud. Toate cele trei victime ale accidentului de la Telciu (doi băieţi în vârstă de 18 şi 19 ani şi o fată de 16 ani) sunt preluate de echipajele medicale alocate la locul evenimentului şi transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale. Victimele prezintă multiple traumatisme şi leziuni”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei, în acest caz Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud declanşând o anchetă.

Advertisement
Cei trei tineri implicaţi în accident se îndreptau spre şcoală în momentul în care a avut loc accidentul, toţi fiind elevi ai Liceului Tehnologic din Telciu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.