Trenul care circula de la București la Budapesta a deraiat

Trenul care circula de la București la Budapesta a deraiat

Locomotiva unui tren de călători care circulă pe ruta Braşov - Budapesta a deraiat, marţi, în apropierea staţiei Bârzvana din judeţul Arad, traficul feroviar fiind blocat. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime. Circulaţia a trei trenuri este modificată, în urma incidentului, spun reprezentanţii CFR Călători.


Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este întrerupt pe magistrala 200, la intrarea în staţia CF Bîrzava, unde locomotiva unui tren de călători, care circulă pe relaţia Braşov - Budapesta, a deraiat în linie curentă.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, arată sursa citată.

Circulaţia feroviară este oprită pentru a se efectua cercetarea la faţa locului.

Reprezentanţii CFR Călători au transmis că, în urma "deranjamentului feroviar" de la Bârzava, circulaţia unor trenuri este modificată.

Astfel, trenul IR 74 Braşov - Budapesta Keleti se va anula pe distanţa Bârzava - Arad, călătorii vor fi transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Bârzava - Arad. În staţia Arad se va forma un tren suplimentar care va circula pe distanţa Arad - Budapesta Keleti.

Totodată, trenul IR 75 Budapesta Keleti - Braşov se va anula pe distanţa Arad - Braşov, călătorii vor fi transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Arad – Batuţa H.m. Din staţia Batuţa H.m. se va forma un tren suplimentar care va circula între staţiile Batuţa – Braşov în trasa trenului trenului IR 75.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.