Publicitate

ULUITOR. Copil de doi ani găsit viu într-un șanț

ULUITOR. Copil de doi ani găsit viu într-un șanț

Copilul de doi ani dispărut din judeţul Dolj dispărut de acasă a fost găsit în viaţă, vineri dimineaţă, într-un şanţ acoperit cu vegetaţie. Copilul era conştient şi cooperant, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi supus unor investigaţii.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, fetiţa de doi ani din Sopot, dispărută noaptea trecută, a fost găsită vineri dimineaţa de o persoană care participa la căutări, într-un şanţ acoperit de vegetaţie.

Copilul era conştient şi cooperant, fiind preluat de un echipaj medical pentru investigaţii de specialitate.

Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj spun că joi seară, în jurul orei 20, fetiţa se afla la domiciliu, iar la un moment dat a profitat de neatenţia familiei şi a ieşit în curte. Mai târziu părinţii au constatat că ea lipseşte şi au anunţat autorităţile.

Pompierii au fost solicitaţi prin 112, la miezul nopţii, să intervină în localitatea Sopot pentru căutarea unui copil de aproximativ doi ani dispărut de acasă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova format dintr-un ofiţer, opt subofiţeri şi patru elevi, ei începând căutările din locul unde ar fi fost văzut ultima oară copilul.

Misiunea de căutare a acestuia s-a desfăşurat pe parcursul nopţii la ea participând alături de pompieri şi poliţişti şi voluntari din localitatea respectivă.

Copilul a fost căutat pe terenuri agricole, în zonele cu vegetaţie, în imobilele părăsite din zona respectivă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.