Un adolescent sub influenţa băuturilor alcoolice, prins de poliţie la volanul unei autoutilitare furate

Un adolescent sub influenţa băuturilor alcoolice, prins de poliţie la volanul unei autoutilitare furate

Un copil de 14 ani a furat o autoutilitară şi, sub influenţa băuturilor alcoolice, a plecat la plimbare pe un drum judeţean din Vrancea.


Potrivit IPJ Vrancea, minorul de 14 ani din Năruja, Vrancea, a fost depistat în trafic, în afara satului Ungureşti, din comuna Nistoreşti, de către poliţiştii Compartimentului DN2D- Serviciul Rutier. Copilul conducea o autoutilitară pe drumul judeţean 205 E când a fost tras pe dreapta.

După ce l-au tras pe dreapta si l-au scos din maşină, politistii l-au testat pe minor, care era sub influenţa alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieşit, cel puţin în primă fază, că minorul ar fi furat autoutilitara din curtea unui bărbat din Nistoreşti si ar fi pornit cu ea la drum fără ştirea vreunui adult.

 

"Poliţiştii Compartimentului DN2D- Serviciul Rutier au depistat un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Năruja în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205 E, în afara satului Ungureşti, din comuna Nistoreşti. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,42 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În urmA verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul ar fi luat luat autoutilitara fără acordul proprietarului, un bărbat de 40 de ani, din comuna Nistoreşti", precizează IPJ Vrancea.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor in care s a produs fapta. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.