Un autoturism a căzut în lacul de acumulare Budeasa. Șoferul a reuşit să se salveze

Un autoturism a căzut în lacul de acumulare Budeasa. Șoferul a reuşit să se salveze

Un autoturism a plonjat, marţi, în lacul de acumulare Budeasa de pe râul Argeş, şoferul reuşind să se autoevacueze înainte de sosirea echipelor de salvare.

Potrivit unul comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul a fost sesizat în cursul dimineţii prin 112, la faţa locului fiind trimise două echipaje rutiere.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, pentru primele măsuri, precum şi poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, pentru cercetări. Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe drumul adiacent lacului de acumulare, în zona Sudeaua de pe raza localităţii Budeasa, din direcţia Budeasa către Piteşti, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, în curbă uşoară la stânga, împrejurare în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi pătrunzând cu autoturismul în apă", se precizează în comunicat.

Tânărul a ieşit singur din autoturism, fiind preluat de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.