Un autovehicul de mare tonaj, scăpat de sub control

Un autovehicul de mare tonaj, scăpat de sub control

Circulaţia tramvaielor pe linia 11 este restricţionată în zona Şoseaua Giurgiului din Capitală după ce şoferul unui cap-tractor a pierdut controlul volanului, lovind mai multe maşini, anexa unei locuinţe şi gardul unui imobil, informează Brigada Rutieră. Şoferul a fost transportat la spital.


„Conducătorul unui cap tractor care se deplasa pe strada Luică dinspre Bulevardul Constantin Brâncoveanu către strada Zetarilor până să ajungă în intersecţia cu Şoseaua Giurgiului a lovit un autovehicul şi anexa a unei locuinţe, după care acesta şi-a continuat deplasarea pe strada Luică, iar la intersecţia cu Şoseaua Giurgiului a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit mai multe autovehicule, după care a avariat gardul unui imobil situat pe strada Zeţarilor”, informează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.


În urma impactului, şoferul a fost rănit, el fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează, la ora transmiterii ştirii, cercetarea la faţă locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentulului. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

 „Circulaţia tramvaielor liniei 11 este restricţionată pe Şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor”, mai arată sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.