Un bărbat a murit aşteptând Ambulanţa, după ce medicul s-a speriat de doi pechinezi

Un bărbat a murit aşteptând Ambulanţa, după ce medicul s-a speriat de doi pechinezi

Un medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Vaslui a întârziat la o solicitare motivând că nu poate intra în curtea pacientului, unde erau doi câini. Bolnavul a murit, iar medicul nu a făcut nicio manevră de resuscitare, declarând decesul. O anchetă se desfăşoară la Ambulanţa Vaslui.


Incidentul s-a întâmplat în noaptea de 7 iunie, când un bărbat din Huşi a sunat la 112 şi a cerut ajutor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru că se simţea rău.

Liderul de sindicat din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a explicat că, potrivit fişei, apelul la 112 a fost făcut pe data de 7 iunie, la ora 3.49, chiar de către victimă. Bărbatul le-a spus medicilor că nu se simte bine şi că este singur acasă.

„La 3.50 s-a plecat la solicitare, acolo în Huşi, un kilometru - doi, cât avea, nu ştiu exact. A ajuns, omul stătea la casă şi a zis că nu a intrat pentru că a zis că erau câini în curte. Din câte am înţeles erau doi pechinezi. El nu a intrat în curte motivând că îi era frică. A chemat jandarmii, aceştia au venit, au deschis poarta, au intrat, când au intrat în casă, omul era căzut pe podea, era decedat", a declarat Leonte Condurache, liderul de sindicat de la SAJ Vaslui.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.