Logo
Imprimă această pagină

Un bărbat a murit în timpul examenului pentru obţinerea permisului auto

Un bărbat a murit în timpul examenului pentru obţinerea permisului auto

Un bărbat din Braşov a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău în timp ce dădea examen pentru a obţine permisul auto. Decesul a fost constatat de un echipaj medical, în acest caz fiind declanşată o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Braşov, a murit, miercuri, în timpul ce conducea o maşină pentru examenul de obţinere a carnetului de şofer. Potrivit IPJ Braşov, bărbatului i s-a făcut rău, iar decesul a fost constatat de echipajul medical solicitat să intervină.

„În timpul examinării în vederea obţinerii permisului de conducere, unui bărbat în vârstă de 55 ani din municipiul Braşov i s-a făcut rău în timp ce conducea autoturismul cu inscripţia «Examen». Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la SJML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a transmis Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.