Logo
Imprimă această pagină

Un bărbat agresiv care a rănit un poliţist a fost imobilizat şi condus la audieri

Un bărbat agresiv care a rănit un poliţist a fost imobilizat şi condus la audieri

Un bărbat din localitatea Popeşti, care se manifesta agresiv şi a rănit un poliţist, a fost imobilizat şi condus la audieri, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Poliţiştii de la Secţia Rurală Buzoeşti au intervenit în urma unui apel la 112, care sesiza că un bărbat de 32 de ani se află pe un drum public din comuna Popeşti, are asupra sa un topor şi face scandal.

"La locul indicat s-a deplasat un echipaj (...), care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinţei. La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal şi fizic, aruncând asupra acestora cu pietre şi ameninţându-i cu obiecte tăietor-înţepătoare. În urma acestor acţiuni, unul dintre poliţişti a fost rănit. Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somaţiilor legale efectuate de poliţişti, unul dintre agenţi a folosit armamentul din dotare şi a executat un foc avertisment în plan vertical", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Bărbatul agresiv a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.