Un bărbat care alerga având mai multe obiecte ascuţite a agresat un poliţist, fiind împuşcat

Un bărbat care alerga având mai multe obiecte ascuţite a agresat un poliţist, fiind împuşcat

Un bărbat care alerga aproape dezbrăcat pe holurile unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei având asupra sa mai multe obiecte ascuţite a agresat miercuri dimineaţă unul dintre poliţiştii chemaţi să intervină. Agresorul a fost urmărit prin clădire, fiind împuşcat. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a decedat ulterior la spital, conform unor surse apropiate anhetei.


”În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.
Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, anunţă Poliţia Capitalei.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor.
Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul a murit la spital din cauza unei răni în zona toracelui.
Aceleaşi surse au afirmat că bărbatul avea asupra sa o foarfecă.
Şi poliţistul atacat se află la spital, starea sa fiind stabilă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.