Un bărbat care pretindea că este poliţist şi legitimase două fete a fost prins de jandarmi

Un bărbat care pretindea că este poliţist şi legitimase două fete a fost prins de jandarmi

Un bărbat de 39 de ani, care pretindea că este poliţist şi care legitimase două fete, a fost prins de jandarmii vâlceni. Jandarmii au găsit la el actele de identitate ale fetelor, întreg incidentul având loc la UPU a Spitalului Judeţean Vâlcea.


Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, la sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii au fost solicitaţi printr-un apel la 112 să se deplaseze la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea deoarece un bărbat susţinea că este jignit de către cadrele medicale.

Jandarmii au ajuns acolo şi au stabilit că apelantul era un bărbat de 39 de ani din Sibiu, care se afla în vizită la un pacient.

"Pe parcursul verificărilor, jandarmii au fost din nou sesizaţi, de această dată în mod direct, de către două minore aflate în sala de aşteptare a spitalului, cu privire la faptul că bărbatul îşi declinase calitatea de poliţist şi le solicitase actele de identitate fără niciun motiv. Având suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea unei fapte de natură penală, bărbatul a fost percheziţionat corporal, moment în care au fost găsite actele de identitate ale fetelor”, se arată în comunicat IJJ Vâlcea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.