Un bărbat este cercetat pentru că şi-ar fi ucis vecina cu toporul

Un bărbat este cercetat pentru că şi-ar fi ucis vecina cu toporul

Un bărbat din Brăila este suspectat că şi-ar fi ucis cu toporul o vecină de 72 de ani, care deseori îi dădea să mănânce, după care a pornit pe străzi, extrem de agresiv, înjurând şi ameninâţnd trecătorii.


Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, poliţiştii au intrat în alertă după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că pe o stradă din Brăila un bărbat cu probleme psihice se comport agresiv.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au identificat bărbatul care se manifesta agresiv pe stradă şi au descoperit că, înainte de a porni pe străzăi, a intrat în locuinţa vecinei sale de 72 de ani, pe care ar fi ucis-o cu un topor.

„În această dimineaţă, în jurul orei 9.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Victor Vâlcovici, din municipiu, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice se comportă agresiv pe stradă. În urma verificărilor efectuate, într-o locuinţă situată pe aceeaşi stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violenţă, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii l-au identificat şi depistat pe bărbat pe o stradă din apropiere, fiind condus la sediul poliţiei unde se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, a transmis Biroul de Relaţii Publice al IPJ.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că după ce a comis crima, individual a lăsat toporul acasă. Se pare de asemenea că bătrâna pe care a ucis o îi oferea uneori de mâncare.

La locul tragediei, ancheta este încă în desfăşurare.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.