Un cetăţean implicat în contrabanda cu ţigări s-a răsturnat cu maşina în râul Vişeu

Un cetăţean implicat în contrabanda cu ţigări s-a răsturnat cu maşina în râul Vişeu

Un cetăţean român implicat în contrabanda cu ţigări a suferit un accident rutier după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Vişeu în timp ce încerca să scape de poliţiştii care îl urmăreau, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Potrivit acesteia, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră - Valea Vişeului au observat în trafic, între localităţile Valea Vişeului şi Bistra, un cetăţean român care se deplasa în viteză la volanul unui autoturism înmatriculat în România şi despre care se deţineau date ca are preocupări în sfera activităţilor de contrabandă.

"Şoferul autoturismului monitorizat, care rula cu o viteză excesivă, a fost implicat într-un accident cu o altă maşină, înmatriculată in Romania. În urma accidentului, vehiculul a fost proiectat în râul Vişeu, conducătorul auto fiind grav accidentat, iar celălalt autoturism a fost avariat, în interior aflându-se trei persoane. Imediat, poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor conducătorului auto şi au anunţat SNUAU 112. La faţa locului s-au prezentat două echipaje de ambulanţă şi două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor pasagerilor autoturismului avariat, precum şi şoferului autoturismului căzut în râul Vişeu, care a fost transportat la spital", a spus Iulia Stan.

De asemenea, a fost anunţat un echipaj de la Poliţia Oraşului Vişeu de Sus care derulează cercetări cu privire la producerea accidentului.

Conform aceleiaşi surse, în autoturism au fost descoperite 5 colete învelite in folie de culoare neagră, care conţineau 2.990 de pachete cu ţigări, de provenienţă Belarus şi Duty Free, de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră derulează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.