Logo
Imprimă această pagină

Un copil de 17 ani a înjunghiat un altul de 18

Un copil de 17 ani a înjunghiat un altul de 18

Un elev în vârstă de 18 ani din judeţul Vaslui a fost înjunghiat, luni, în timpul unei pauze, incidentul având loc chiar lângă unitatea de învăţământ unde învaţă victima. Agresorul are 17 ani şi a avut iniţial un conflict cu fratele celui înjunghiat.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, de producerea unui incident în apropierea Liceului Tehnologic Puieşti.

Astfel, un elev de 18 ani, aflat în clasa a XI-a la unitatea de învăţământ respectivă, a fost înjunghiat de un tânăr de 17 ani.

Oamenii legii au stabilit că agresorul a avut iniţial un conflict cu fratele victimei, elev în clasa a X-a la acelaşi liceu, iar băiatul l-a chemat apoi în ajutor pe fratele său. Între elevul de 18 ani şi adolescentul de 17 ani a izbucnit astfel un conflict, început într-o pauză, apoi scandalul a continuat în curtea unităţii de învăţământ, iar la un moment dat, ei au ieşit pe o stradă din apropierea liceului. Acolo, tânărul de 17 ani l-a înjunghiat l-a lovit pe elevul de 18 ani, provocându-i un traumatism facial şi o plagă înjunghiată în coapsa dreaptă, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

 

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.