Logo
Imprimă această pagină

Un copil de nouă ani găsit mort. Poliția intervine

Un copil de nouă ani găsit mort. Poliția intervine

Un copil în vârstă de nouă ani din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a fost găsit inconştient pe câmp. În acest caz au fost declanşate mai multe anchete.


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani şi poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Botoşani au declanşat două anchete după ce un copil de nouă ani din oraşul Flămânzi a ajuns în comă alcoolică la spital, fiind găsit inconştient pe un câmp din afara oraşului.

Incidentul a avut loc duminică seara, copilul fiind preluat şi internat în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani, în stare gravă.

Medicii au stabilit, în urma examinărilor toxicologice, că minorul consumase alcool. În acest caz Inspectoratul de Poliţie Botoşani a început o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

„Copilul este internat în spital. Facem verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul şi aşteptăm rezultatele anchetei declanşate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care urmează să stabilească şi ce măsuri trebuie luate în acest caz”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani spun că nu au primit încă o informare oficială din partea spitalului legată de situaţia copilului, însă s-au autosesizat şi marţi au început verificările în teren.

„Cu privire la acest caz, noi ne-am autosesizat. Nu am primit deocamdată o sesizare de la Spitalul de Copii şi urmează să facem demersurile de identificare a copilului şi a familiei pentru a se efectua mai departe evaluarea şi a se stabili dacă acest copil se află în situaţie de risc şi dacă se impune instituirea unei măsuri de protecţie”, a declarat pentru MEDIAFAX Mirela Damian, asistent social în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.