Un decedat și o persoană în stare gravă după un accident rutier

Un decedat și o persoană în stare gravă după un accident rutier

Un tânăr de 24 ani şi-a pierdut viaţa, iar un bătrân de 72 ani este în stare gravă la spital, în urma a două accidente produse luni dimineaţa, pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, primul accident s-a produs în jurul orei 2,30, pe DJ 151, unde un şofer în vârstă de 24 ani a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi a colizionat un copac, după care autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma impactului, şoferul şi-a pierdut viaţa, în timp ce ceilalţi doi pasageri din maşină, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 33 ani, s-au ales cu răni uşoare.

Un alt accident s-a produs puţin înainte de ora 8,00, pe DN 17, în cartierul Unirea al municipiului Bistriţa, unde un bătrân aflat pe bicicletă a fost lovit de un autobuz.

Conform datelor comunicate de către şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi, victima este un bărbat în vârstă de 72 ani, care a fost găsit inconştient în urma unui traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Bistriţa pentru investigaţii de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud a precizat, pentru AGERPRES, că biciclistul ar fi încercat să efectueze un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost lovit de autobuzul care venea de pe contrasens, condus de un bărbat de 32 ani.

Şoferul autobuzului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.