Un important politician, găsit spânzurat

Un important politician, găsit spânzurat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public. Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Alba, Luminiţa Prodan, a declarat pentru News.ro că, în urma anchetei, pe cadavrul vicepreşedintelui CJ Alba, Alin Cucui nu au fost găsite urme de violenţă.

”În urma anchetei, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Se pare că este vorba despre sinucidere”, a declarat Luminiţa Prodan.

Potrivit anchetatorilor care au efectuat cercetările la faţa locului, Alin Cucui ar fi lăsat un bilet de adio, însă, deocamdată, conţinutul acestuia nu a fost făcut public.

Olar (PNL), despre moartea vicepreşedintelui CJ Alba: Eu zic că a fost o cădere psihică. Sunt şi asteniile de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindereCITEȘTE ȘI Olar (PNL), despre moartea vicepreşedintelui CJ Alba: Eu zic că a fost o cădere psihică. Sunt şi asteniile de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindere
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Alba pentru Ziarul Unirea.

Alin Cucui avea 42 de ani şi era căsătorit. El a candidat în 2016 pe listele PNL şi a fost ales vicepreşedinte din partea acestei formaţiuni politice.

Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună...am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău...Rămas bun, prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete...Ne vei lipsi, frate!”, scrie Roman pe Facebook.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.