Un mort şi trei răniţi în urma unui accident provocat de o tânără fără permis

Un mort şi trei răniţi în urma unui accident provocat de o tânără fără permis

Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea argeşeană Răteşti din vina unei tinere de 19 ani, care nu deţinea permis de conducere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

"Din accident au rezultat patru victime, dintre care un bărbat a decedat, o femeie a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean, un copil de doi ani cu escoriaţii frontale, împreună cu mama acestuia, au fost transportaţi la spital de către un echipaj SMURD de prim ajutor calificat", precizează ISU Argeş.

 Din cercetările preliminare efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că o tânără de 19 ani din Răteşti, care conducea un autoturism pe DJ 702G fără a deţine permis, nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini, conduse regulamentar pe DJ 702J de un bărbat de 62 de ani din Găeşti.

"Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, bărbatul de 62 de ani din Găeşti, rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, o femeie de 58 de ani", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform sursei citate, tânăra fără permis şi o fetiţă de doi ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de ea, au fost rănite uşor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără drept, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, verificările continuînd pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.