Un nou sediu pentru eliberări pașapoarte

Un nou sediu pentru eliberări pașapoarte

Carmen Dan a declarat luni, la inaugurarea noului sediu al Serviciilor de Eliberare a Paşapoartelor din mall ParkLake, că au fost eliberate mai multe paşapoarte faţă de anul trecut şi că s-a redus deja aglomeraţia de la ghişee. Dan a spus că spaţiul nou este unul modern şi nu se plăteşte chirie.

„Nu aş vrea să evoc eu acum problemele pe care şi dumneavoastră le ştiţi foarte bine şi le-aţi şi facut cunoscute de-a lungul timpului. Fac doar o comparaţie cu o perioadă similară a anului trecut. Am eliberat faţă de anul trecut cu 50 la sută mai multe paşapoarte şi stiţi foarte bine care era situaţia ce aglomeraţie era la ghişeele de eliberare. În primul rând, din cauza spaţiului neadecvat lucrului cu publicul într-un sistem de presiune şi aglomeraţie. Am suplimentat de anul trecut şi personalul, am făcut demersuri de a identifica spaţii noi. Deja s-a văzut o relaxare a presiunii la ghişee după ce am deschis sediul din mall, iar acum şi acest sediu care este ultramodern care este dotat cu 14 ghişee în care se proceseaza cererile de eliberare”, a declarat ministrul Carmen Dan la ParkLake.

De asemenea, Carmen Dan a mai subliniat că noul sediu al Serviciilor de Eliberare a Paşapoartelor funcţionează în mall în baza unui contract pe cinci ani, fără să fie plătită chiria, ci doar utilităţile.

„Funcţionăm aici în baza unui contract avantajos. Mall-ul ne-a pus la dispoziţie acest spaţiu, ne plătim utilităţile. Contractul este pe cinci ani cu posibilitate de prelungire. Nu aş putea să vă spun acum suma pe utilităti, dar gândiţi-vă că nu plătim chirie şi este un lucru important. Mai mult decât atât, ne-au înţeles şi ne-au ajutat şi în ceea ce priveşte amenajarea spaţiului şi mutarea celor două servicii. (...) Pot să spun că în semestrul 2018 am eliberat în jur de 105.000 paşapoarte, comparativ cu semestrul I al anului trecut când am avut aproximativ 77.000 de paşapoarte eliberate, ceea ce înseamnă că lucrul acesta s-a făcut în condiţii civilizate”, a mai spus Carmen Dan.

 

Pentru regiunea Bucureşti-Ilfov vor fi primite solicitări şi se vor elibera paşapoarte numai în două spaţii: ParkLake, etaj 1, str. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, în care vor funcţiona 14 ghişee de primiri cereri şi 3 ghişee de eliberări paşapoarte; Plaza România, etaj 2, bd. Timişoara nr. 26, sector 6, în care vor funcţiona 20 ghişee de primiri cereri şi trei ghişee de eliberări paşapoarte.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.