Un polițist a fost găsit spânzurat

Un polițist a fost găsit spânzurat

Un angajat al Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat într-o anexă a instituţiei, prima ipoteză fiind sinuciderea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, bărbatul de 53 de ani era angajat în cadrul MAI din anul 2007, ca personal civil.

”În data de 14 octombrie, colegii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparţine sectorului o persoană fără semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care îşi desfăşura activitatea în domeniul administrativ în cadrul sectorului. Au fost anunţate organele de poliţie din cadrul IPJ Satu Mare şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au preluat cercetările. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007 ca personal civil, desfăşurându-şi activitatea la Sectorul PF Petea”, se arată în comunicat.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.