Un poliţist a salvat un tânăr care voia să se arunce de pe un pod

Un poliţist a salvat un tânăr care voia să se arunce de pe un pod

Un poliţist constănţean a salvat un tânăr de 17 ani, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a vrut să se arunce de pe un pod din localitatea Murfatlar. Poliţistul l-a prins pe tânăr de mână când acesta se desprinsese de balustrada podului.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, agentul de poliţie Tiberiu Buzea, din cadrul Poliţiei oraşului Murfatlar, a salvat, azi noapte, un tânăr de 17 ani care s-a aruncat de pe pod.
Astfel, în jurul orei 1.10, poliţiştii din Murfatlar au fost sesizaţi de un tânăr de 17 ani cu privire la faptul că intenţionează să se arunce de pe podul de la Murfatlar.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stat de vorbă cu tânărul în cauză, care se afla de partea cealaltă a balustradei, încercând să îl liniştească. După câteva minute, acesta şi-a deprins mâinile de pe balustrada podului, moment în care colegul nostru, agent de poliţie Buzea Tiberiu l-a prins de mână, ridicându-l înapoi pe pod", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.