Un poliţist a salvat viaţa unui bărbat căruia i s-a făcut rău în sala de aşteptare de la Serviciul Rutier

Un poliţist a salvat viaţa unui bărbat căruia i s-a făcut rău în sala de aşteptare de la Serviciul Rutier

Un poliţist a salvat, miercuri, viaţa unui bărbat de 51 de ani din Craiova, căruia i s-a făcut rău după ce a intrat în sala de aşteptare de la Serviciul Rutier Dolj. Poliţişsul i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma intervenţiei rapide a agentului-şef principal Petre Jianu, din cadrul Serviciului Rutier Dolj, viaţa unui bărbat de 51 de ani, din Craiova, a fost salvată.

Poliţistul, aflat în serviciu la Ghişeului 6 – Regim permise de conducere reţinute şi certificate de înmatriculare Dolj, a observat că unui bărbat, care intrase în sala de aşteptare, i s-a făcut rău şi a leşinat.

“Ceilalţi colegi au sunat la 112 şi au solicitat prezenţa unui echipaj medical, timp în care poliţistul i-a acordat primul ajutor bărbatului, reuşind astfel să îi menţină funcţiile vitale, până la sosirea personalului medical specializat”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical şi transportat de urgenţă la spital, în vederea efectuării investigaţiilor de specialitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.