Un polițist băut a accidentat o persoană

Un polițist băut a accidentat o persoană

Un bărbat de 57 de ani a fost depistat pe o stradă din municipiul Braşov, conducând maşina sub influenţa alcoolului, după ce a produs un accident în urma căruia a rezultat o victimă, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

"La data 6 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, pe str. Buzeşti din municipiul Braşov a avut loc un accident rutier, în următoarele circumstanţe: Un bărbat în vârstă de 57 ani din municipiul Braşov, care conducea un autoturism din direcţia str. De Mijloc spre str. Independenţei, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care se care se deplasa în faţa sa, condus de un bărbat în vârstă de 51 ani din municipiul Câmpulung, judeţul Argeş. În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate", se arată în buletinul de presă remis de IPJ Braşov.

Potrivit sursei citate, conducătorii auto au fost testaţi din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0,75mg/l alcool pur în cazul bărbatului de 57 ani. În cazul celuilalt şofer, rezultatul a fost negativ.

"Ambii conducători auto au fost conduşi la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Rutier Braşov, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului" şi "vătămare corporală din culpă", instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente (...)", a precizat sursa citată.

Potrivit unor surse, bărbatul de 57 de ani, aflat sub influenţa alcoolului la volan, ar fi poliţist local.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.