Un poliţist care s-a împuşcat a murit la spital

Un poliţist care s-a împuşcat a murit la spital

Poliţistul din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, care s-a împuşcat la sfârşitul săptămânii trecute în apartamentul din Caracal unde locuia, a murit la spitalul din Craiova unde era internat.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţistul de 31 de ani a murit, miercuri seara, la Spitalul Clinic numărul 1 din Craiova, unde era internat în comă de gradul III.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care poliţistul şi-a pus capăt zilelor.

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică seară, prin 112, despre faptul că un bărbat, ajutorul şefului de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Poliţistului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.

În momentul când a recurs la acest gest, în locuinţă s-ar mai fi aflat soţia lui şi cumnatul. Bărbatul avea 31 de ani şi se transferase de la IPJ Timiş la IPJ Olt în 1 septembrie 2019. El lucra în poliţie din 2018.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.