Un polițist italian a tâlhărit o femeie pe aeroprtul Timișoara

Un polițist italian a tâlhărit o femeie pe aeroprtul Timișoara

Bărbatul care a sustras mai multe bijuterii care aparţineau unei femei din tăviţa pentru lucrurile personale la controlul de securitate al Aeroportului Timişoara este poliţist italian şi va fi cercetat în stare de libertate după ce asupra lui au fost găsite două inele şi o brăţară.


Potrivit poliţiştilor din Timişoara, bijuteriile femeii care urma să se îmbarce în cursa Wizz Air Timişoara – Roma au fost găsite asupra bărbatului suspect.

Poliţiştii de fronteiră l-au audiat pe bărbat, iar când l-au legitimat au aflat că este carabinier în Italia şi venise în vacanţă la Timişoara.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 45 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru furt şi va fi cercetat în stare de libertate. Poliţistul va pleca miercuri spre Roma, însă ancheta va continua.

Cursa aeriană WizzAir Timişoara - Roma a decolat, marţi, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, în timpul procedurilor de îmbarcare. Femeia a anunţat furtul înainte de a urca în avion.

În timpul controlului, o femeie care ar fi trebuit să urce în avion şi-a pus bijuteriile în tăviţa care urma să treacă prin dispozitivele de securitate. După control, ea s-a îndreptat spre poarta de îmbarcare, însă chiar înainte de a urca în aeronavă şi-a dat seama că îi lipsesc mai multe bijuterii şi a anunţat paza aeroportului.

Femeia nu a mai urcat la bord, ci a mers împreună cu lucrătorii SRI şi poliţiştii de la transporturi să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. La scurt timp, au observat că un bărbat care se afla în spatele său în timpul controlului de securitateşi-a strecurat mâna în tăviţa în care se aflau bijuteriile şi a sustras câteva dintre ele.

Bărbatul s-a îmbarcat apoi în aceeaşi cursă, spre Roma.

Conform surselor citate, furtul a fost dezvăluit chiar în momentul în care avionul făcea manevrele de decolare pe pistă, astfel că a putut fi oprit la timp.

Bărbatul a fost coborât din avionul de Roma, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.