Un polițist și-a ucis copilul cu două gloanțe

Un polițist și-a ucis copilul cu două gloanțe

Anchetatorii au stabilit că două gloanţe au fost trase în cazul crimei urmate de sinucidere din Piteşti, poliţistul de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate împuşcându-şi copilul, după care şi-a pus capăt zilelor, ei fiind găsiţi în acelaşi pat. Necropsia care va fi efectuată în acest caz urmează să clarifice şi dacă bărbatul consumase băuturi alcoolice sau se afla sub influenţa substanţelor psihotrope înainte de comiterea acestui gest.


Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ionel Ştefan, a declarat, duminică, pentru News.ro, că două gloanţe au fost trase în cazul evenimentului de la Piteşti. Astfel, anchetatorii au stabilit că bărbatul şi-a împuşcat mai întâi copil, cu un glonţ, după care s-a sinucis. Trupurile celor doi au fost găsite de autorităţi în acelaşi pat.

Corpurile neînsufleţite au fost duse la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, urmând să se stabilească şi dacă poliţistul consumase băuturi alcoolice sau substanţe psihotrope înainte de comiterea faptelor.

În apartament au fost descoperite şi mai multe bilete prin care poliţistul încerca să-şi explice gestul, dar conţinutul acestora nu a fost făcut public de către autorităţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat, sâmbătă seară, pentru News.ro, că poliţistul nu era în cercetare disciplinară sau administrativă la serviciu, iar fosta sa soţie nu depusese sesizări împotriva sa. Cei doi au divorţat în această săptămână la notar.

Sâmbătă dimineaţă, femeia şi-a dus copilul la poliţist, iar peste zi l-a sunat pe fostul soţ însă aceasta nu i-a răspuns. Atunci ea a mers la locuinţa respectivă, a sunat la uşă, iar în momentul când a văzut că nici aşa nu îi răspunde a chemat pompierii.

Surse judiciare au precizat că arma folosită de poliţist pentru a-şi omorî copilului şi apoi pentru a se sinucide este arma sa de serviciu. El era angajat în Poliţie din 2011 şi lucra la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti.

El fusese supus ultima dată testării psihologice în luna ianuarie a acestui an, trecând fără probleme evaluarea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.