Un preot beat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a provocat un accident

Un preot beat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a provocat un accident

Un preot din comuna Valea Călugărească, județul Prahova, a provocat, luni seara, un accident în localitate, soldat cu rănirea unei tinere de 18 ani. Bărbatul, care conducea mașina îmbrăcat doar în lenjerie intimă, este cercetat de polițiști pentru că avea o alcoolemie de 1,05.

Reprezentanţii IPJ Prahova au declarat, pentru Mediafax, că evenimentul rutier s-a petrecut în comuna Valea Călugărească. Accidentul ar fi fost provocat de un preot care conducea o mașină după ce a consumat alcool.

„Acidentul s-a produs pe raza comunei Valea Călugărească, pe DJ 101 F. Se pare că bărbatul de 58 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 22 de ani. Din impact a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 18 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 58 de ani s-a înregistrat o valoare de 1,05 alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, a declarat Oana Bunghez, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.