Un singur șofer a accidentat șase pietoni în trei accidente

Un singur șofer a accidentat șase pietoni în trei accidente

Sase pietoni au fost accidentati, in mai putin de o ora, in trei accidente produse pe DN 17, pe Valea Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud, doi dintre acestia fiind in stare critica, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), citat de Agerpres.

Dupa cum precizeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Crina Sarb, se pare ca toate cele trei accidente ar fi fost provocate de un singur sofer.

Primul accident a avut loc in jurul orei 20,15, in localitatea Tureac, unde doi minori au fost loviti de o masina. Una dintre victime este inconstienta, intubata.

Celelalte doua accidente cu pietoni s-au produs ulterior in localitatea Muresenii Bargaului.

In primul accident din Muresenii Bargaului sunt trei raniti, iar in cel de-al doilea este vorba despre o victima careia i se aplica manevre de resuscitare.

Directorul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Bistrita-Nasaud, Annabella Muzsi, spune ca, din primele date, toti cei sase pietoni loviti ar fi minori, la care se adauga conducatorul auto lovit, adult.

"Se pare ca toti sunt cod rosu, dar inca nu este definitiv, se mai evalueaza. Am concentrat cat de multe resurse am putut", a precizat Muzsi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.