Un șofer a „măturat” două mașini

Un șofer a „măturat” două mașini

Un şofer de 25 de ani care circula cu viteză a derapat, în parcarea Mall-ului Băneasa, lovind două taximetre oprite în staţie. Ulterior, autoturismul a ajuns pe trotuar şi s-a oprit într-un ornament metalic, fără a exista persoane rănite. Tânărul, care nu consumase alcool, a fost amendat cu 870 de lei.


În imagini se vede cum maşina se apropie cu viteză, loveşte taxiurile parcate şi ajunge în zona pietonală, oprindu-se într-un ornament de mari dimensiuni.

Brigada Rutieră precizează, în urma apariţiei în mediul online a imaginilor din parcarea unui mall din Bucureşti, sectorul 1, că luni, în jurul orei 17.30, în parcarea Mall-ului Băneasa, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 25 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi meteo, astfel că a derapat, lovind două taxiuri care erau oprite în staţie, apoi a pătruns pe trotuar, lovind bordura şi un ornament metalic.

"Evenimentul a fost soluţionat la Biroul Accidente Uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0 şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 puncte amendă, respectiv 870 lei", arată sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.