Un șofer a murit lovit de un tren de persoane

Un șofer a murit lovit de un tren de persoane

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce nu s-a asigurat corespunzător la o trecere la nivel cu calea ferată, în Timiş, maşina fiind lovită de un tren în care erau 20 de persoane. Trupul şoferului a fost scos de echipajele de descarcerare.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, miercuri, pentru News.ro că un şofer de 29 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident feroviar.

”Un şofer de 29 de ani, care se afla singur în maşină, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată, între staţiile Teremia Mare – Comloşu Mare. În urma accidentului, şoferul a decedat”, a declarat Voicilă.

Pompierii de la descarcerare au intervenit pentru scoaterea trupului neînsufleţit dintre fiarele maşinii. În tren se aflau aproximativ 20 de călători care sunt în afara pericolului.

Zona producerii accidentului este cunoscută ca fiind periculoasă din cauza vizibilităţii reduse. Acesta este al doilea accident feroviar în care un om îşi pierde viaţa, în Timiş, în decurs de doar trei zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.