Logo
Imprimă această pagină

Un șofer beat, de 15 ani, a rănit două fete

Un șofer beat, de 15 ani, a rănit două fete

Două fete, cu vârste de 4 şi 13 ani, au fost rănite, joi, după ce au fost lovite de o maşină, în timp ce mergeau pe marginea unui drum din localitatea Nimigea, judeţul Bistriţa-Năsăud. După impact, şoferul a ajuns cu maşina în şanţ şi apoi a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp. El are vârsta de 15 ani, era băut şi conducea o maşină neînmatriculată.


Două fete, cu vârste de 4 şi 13 ani, primesc îngrijiri medicale după ce au fost lovite de un autoturism, în timp ce se mergeau pe marginea unui drum comunal din localitatea Nimigea, judeţul Bistriţa Năsăud.

După ce le-a lovit pe fete, şoferul a ajuns cu maşina în şanţul de lângă drum şi apoi a fugit de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri fiind căutat de poliţişti.

„Conform primelor date, două fetiţe, de 13 ani, respectiv 4 ani, care circulau pe marginea drumului (drum comunal, de pe raza localităţii), au fost acroşate de o maşină. După ce le-a accidentat şoferul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat, după care a plecat de faţa locului. Poliţiştii din Năsăud efectuează cercetări la faţa locului, urmând să fie identificat conducătorul auto şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, în urma impactului, fetele au suferit răni la cap, spate şi abdomen.

Ambele au fost conştiente, au fost stabilizate şi sunt transportate la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate.

Autorul accidentului din Bistriţa are 15 ani, era băut şi conducea o maşină neînmatriculată

Autorul accidentului produs joi în judeţul Bistriţa-Năsăud, în care două fete cu vârste de 4 şi 13 ani au fost rănite, a fost prins de poliţişti după ce a fugit de la locul accidentului. Este vorba de un tânăr de 15 ani, băut, care conducea o maşină neînmatriculată.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că maşina pe care autorul accidentului a abandonat-o răsturnată într-un şanţ nu este înmatriculată, iar plăcuţele care erau aplicate sunt expirate.

„Totodată, în urma investigaţiile efectuate, poliţiştii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis poliţiştii bistriţeni.

Aceştia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Două fete, cu vârste de 4 şi 13 ani, au fost rănite, joi, după ce au fost lovite de o maşină, în timp ce mergeau pe marginea unui drum din localitatea Nimigea, judeţul Bistriţa-Năsăud. După impact, şoferul a ajuns cu maşina în şanţ şi apoi a fugit de la locul accidentului. În urma accidentului, fetele au suferit răni la cap, spate şi abdomen şi au fost transportate la spital.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.