Un şofer căruia i s-ar fi făcut rău la volan a avariat două maşini parcate

Un şofer căruia i s-ar fi făcut rău la volan a avariat două maşini parcate

Un conducător auto în vârstă de 64 de ani, care circula cu autoturismul pe DN 24, a lovit, joi, două maşini parcate pe raza comunei Muntenii de Jos, după ce i s-ar fi făcut rău la volan şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, bărbatul a pătruns pe contrasens, după care a lovit şi avariat grav cele două autoturisme parcate, în care nu se afla nicio persoană, răsturnându-le într-un şanţ.

"Bărbatul circula singur în maşină. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat în stare de conştienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui şi avarierea celor trei autoturisme. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La locul producerii accidentului au intervenit şi pompieri din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.