Un șofer şi-a abandonat maşina cu un pasager decedat

Un șofer şi-a abandonat maşina cu un pasager decedat

Poliţiştii l-au găsit pe autorul accidentului de la Tălmăcel, un bărbat care şi-a abandonat maşina cu un pasager decedat în ea, acesta fiind în stare de ebrietate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

"Poliţiştii rutieri au depistat autorul accidentului, este vorba de un bărbat în vârsta de 40 de ani, din Tălmaciu. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă", a precizat Luciana Lazăr.

Maşina condusă de bărbat a căzut într-o râpă şi, pentru scoaterea pasagerului decedat, a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu.

 

ORA 8.29 Sibiu: Pasagerul unei maşini căzute într-o râpă - găsit decedat; şoferul este căutat de poliţişti

Pasagerul unei maşini care a căzut într-o râpă a fost găsit decedat, iar şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de către poliţişti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

"Azi noapte, la ora 22,50, in localitatea Tălmăcel, pe DC 61, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul pasagerului dreapta faţă (un localnic în vârstă de 30 de ani). Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar imediat după producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei. Poliţiştii rutieri au efectuat verificări pe parcursul întregii nopţi fără a reuşi depistarea acestuia. Cercetările sunt continuate", a declarat Luciana Lazăr.

Pentru scoaterea pasagerului decedat din maşină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.