Logo
Imprimă această pagină

Un tânăr băut şi fără permis, aflat la volanul unei maşini, a spart blocajul Poliţiei, avariind două autospeciale şi două autoturisme

Un tânăr băut şi fără permis, aflat la volanul unei maşini, a spart blocajul Poliţiei, avariind două autospeciale şi două autoturisme

Un tânăr băut şi fără permis, aflat la volanul unei maşini, a spart blocajul Poliţiei Cluj avariind două autospeciale şi două autoturisme, după care a derapat într-un şanţ. Pentru a-l opri, poliţiştii au tras două focuri de armă.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, duminică după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca au fost sesizaţi despre faptul că în cartierul Bună Ziua, din Cluj-Napoca, un şofer conduce haotic, fiind anunţate toate echipajele din municipiu.

“Cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, avariind două autospeciale ale Poliţiei dispuse în vederea unui blocaj în trafic al respectivului autoturism şi alte două autovehicule civile. S-a făcut uz de armă de către un poliţist aflat în misiune, în plan vertical şi asupra autovehiculului urmărit, iar pe stradă Soporului, autovehiculul condus de tânărul de 29 de ani a derapat, ieşind de pe partea carosabilă”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Bărbatul este de localitatea Apahida, judeţul Cluj. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool în aerul pur expirat.
În urmă verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.