Un tânăr de 18 ani a pierdut controlul și a zburat de pe șosea

Un tânăr de 18 ani a pierdut controlul și a zburat de pe șosea

Accident rutier, vineri dimineață, la ieșirea din municipiul Botoșani, către Dedeman! Din primele informații, un autoturism Ford Focus, condus de un tânăr de 18 ani, elev la un liceu din municipiu, se deplasa către Suceava.

Mașina era a unuia dintre pasageri, coleg de liceu cu cel aflat la volan. La un moment dat, conducătorul auto s-a angajat într-o depășire, dar pe linia continuă. Nu a reușit să redreseze mașina la revenirea pe banda de mers, tânărul pierzând controlul asupra mașinii, care a ieșit în decor și s-a dat peste cap de mai mute ori.

În mașină se mai aflau doi pasageri, elevi la același liceu (Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoșani). Tinerii au fost răniți, în stare mai gravă fiind șoferul și unul dintre pasageri, cele două victime fiind transportate la spital.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul vitezei și al imprudenței la volan. Șoferul nu purta centura de siguranță în momentul producerii accidentului rutier. Mașina este grav avariată. La fața locului s-au deplasat echipaje de la ISU și Ambulanță. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.