Un turist din Polonia a fost rănit după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea

Un turist din Polonia a fost rănit după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea

Un turist în vârstă de 41 de ani, din Polonia, a fost rănit grav, joi, după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.


Imaginea articolului Accident grav pe Transfăgărăşan. Un turist din Polonia a fost rănit după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea | FOTO
Accident grav pe Tranfăgărăşan. Un turist din Polonia a fost rănit după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea
Potrivit Salvamont Sibiu, motociclistul de origine poloneză a pierdut controlul motocicletei şi a suferit mai multe leziuni la bazin şi torace, fiind preluat de un echipaj de la SMURD Argeş şi predat SMURD Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au transmis că au preluat victima accidentului petrecut între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.

 

„I s-a acordat asistenţă medicală, ulterior a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul ISU Sibiu şi transportat la UPU Sibiu, conştient, cu traumatism abdominal şi escoriaţii”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.