Unu din patru șoferi erau beți. Vezi în ce județ

Unu din patru șoferi erau beți. Vezi în ce județ

 Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Buzău au efectuat marţi seara peste 360 de testări cu aparatul alcooltest în urma cărora au aplicat 78 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut trei permise de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie. 

"Cei peste 60 de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi din cadrul secţiilor de poliţie rurală au dat amenzi de peste 9.000 de lei", a declarat pentru Agerpres agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău. 

"În cadrul activităţilor desfăşurate în cazul prevenirii accidentelor datorate alcoolului, poliţiştii au efectuat peste 360 de testări cu aparatul alcooltest, au aplicat 78 de sancţiuni contraveţţionale şi au reţinut trei permise de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie. Totodată poliţiştii au constatat în flagrant trei infracţiuni la regimul circulaţiei', se precizează într-un comunicat de presă transmis miercuri Agerpres de Biroul de presă al IPJ Buzău. 

Potrivit sursei citate, cea mai mare alcoolemie a avut-o un un şofer în vârstă de 60 de ani din Braşov care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Caragele cu o alcoolemie de 1,03 alcool pur în aerul expirat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.