URMĂRIȚI ȘI BĂNUIȚI DE INFRACȚIUNI PRINȘI ÎN FLAGRANT

URMĂRIȚI ȘI BĂNUIȚI DE INFRACȚIUNI PRINȘI ÎN FLAGRANT

În urma acțiunilor pentru siguranța comunității de ieri, polițiștii au depistat 24 de urmăriți și au prins în flagrant delict 94 de persoane. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 280 de conducători auto au rămas temporar fără permis.

Miercuri, 19 decembrie a.c., peste 10.500 de polițiști au organizat 284 de acțiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind totodată la 2.755 de sesizări (2.303 fiind prin 112).

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 5.217 sancţiuni contravenționale, în valoare de aproape 2.400.000 de lei, iar ca măsuri complementare au confiscat bunuri de peste 85.000 de lei.

Polițiștii au constatat, în ultimele 24 de ore, 870 de infracţiuni și au surprins în flagrant delict 94 de persoane. De asemenea, au depistat 24 urmăriți național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 48 de măsuri preventive.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 77 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Pentru abaterile constatate, în cazul a 286 de conducători auto a fost reținut permisul de conducere, fiind retrase și 85 de certificate de înmatriculare.

Dacă sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.