Logo
Imprimă această pagină

Vatmanul care s-a aruncat intenționat cu tramvaiul într-un BMW nu e vinovat

Vatmanul care s-a aruncat intenționat cu tramvaiul într-un BMW nu e vinovat

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, duminică, pentru News.ro, că în cazul incidentului dintre un autoturism şi un tramvai, şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile


Referitor la videoclipul apărut în spaţiul public, în care se observă un accident între un autovehicul şi un tramvai, Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, pentru News.ro, că incidentul a avut loc în 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, în zona Piaţa Chirigiu.

”S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.