VIDEO. 2 morți, între care un copilaș de 3 ani, și 5 răniți, într-un teribil accident

VIDEO. 2 morți, între care un copilaș de 3 ani, și 5 răniți, într-un teribil accident

Grav accident de circulatie, joi seara, pe autostrada care leaga Timisoara de Arad, intre localitatile Ortisoara si Sagu.

Soferul unei masini a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit de parapetul autostrazii, iar in urma impactului a luat foc. Un al doilea autoturism ce venea din spate a lovit masina ramasa pe carosabil, in flacari..

In cele doua autoturisme se aflau opt oameni, iar doi au murit, un copil de 3 ani si un barbat de 45.

 Dezastrul s-a petrecut pe sensul de mers dinspre Timisoara catre Arad. Mai multe echipaje de pompieri si ambulante au intervenit in zona, iar traficul a fost blocat.

Cei cinci raniti au fost preluati de echipajele medicale si transportati de urgenta la Spitalul Judetean Arad.

 UPDATE: Circulatia a fost oprita pe autostrada A1, in urma accidentului, in zona localitatii Sagu. Traficul este deviat prin nodul rutier Ortisoara, pe drumul judetean si DN 69 Arad-Timisoara.

„În incident au fost implicate 2 autoturisme, într-unul aflându-se 7 persoane iar in celălat o persoană.
Primul autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul median, după care a rămas pe partea carosabilă și a luat foc. Ulterior, un autoturism care se deplasa în același sens de mers, a intrat în coliziune cu primul autoturism. La fața locului au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani și un bărbat de 45 de ani. Alte 5 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care 3 minori, cu vârste între 2 – 14 ani și 2 adulți, de 20 și 29 de ani. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, transmit reprezentantii IPJ Arad..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.