Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Căutați într-un dosar de omor, prinși la graniță

VIDEO. Căutați într-un dosar de omor, prinși la graniță

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac, judeţul Arad, au prins trei persoane căutate într-un dosar de omor. Surse judiciare declară că este vorba despre presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, în Vrancea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au prins, luni, trei cetăţeni români căutaţi de autorităţi într-un dosar de omor.

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Bacău şi Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5. În momentul efectuării verificărilor, constând inclusiv în accesarea bazelor de date specifice controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române, într-un dosar de omor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Cei trei au fost predaţi unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit, vineri seară, pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor.

Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de poliţiştii din Vrancea, pe marginea Drumului Judeţean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină.

 

Surse din Poliţie declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au deschis în cauză un dosar penal pentru infracţiunea de omor, au precizat, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că bărbatul a fost împuşcat în zona mâinii stângi, iar rana i-a provocat decesul.

Autorul crimei nu a fost încă identificat.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.