VIDEO. Doi morți în accident rutier

VIDEO. Doi morți în accident rutier

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident produs, miercuri seară, pe DN 14, în afara localităţii Dumbrăveni, judeţul Sibiu. În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară de marfă, traficul fiind complet blocat.


Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 14, în afara localităţii Dumbrăveni, fiind implicate două autoturisme şi o autoutilitară de marfă, scrie news.ro.

Din primele cercetări reiese că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate, pe un tronson în curbă. Un şofer de 45 de ani din judeţul Mureş, care conducea în direcţia Mediaş-Sighişoara, a pierdut controlul asupra direcţiei şi maşina a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de o autoutilitară condusă de un bărbat de 61 de ani din Alba. În urma impactului, a fost acroşat şi auturismul aflat în spatele maşinii care a pătruns pe contrasens.

 

În urma accidentului, au murit şoferul din Mureş şi o tânără de aproximativ 20 de ani. De asemenea, au fost rănite grav o adolescentă de 16 ani şi o femeie de 45 de ani, tot din judeţul Mureş, pasagere în acelaşi autoturism. Totodată, a fost rănit şoferul autoutilitarei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu cinci ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare, acolo ajungând şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulnaţă Judeţean.
Dintre răniţi, bărbatul de 61 de ani a avut nevoie de descarcerare, fiind apoi preluat de un echipaj SMURD. El a suferit un traumatism la un picior.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean le-a preluat pe femeia de 45 de ani, cu traumatism toracic, şi pe adolescentă, care are traumatism cranio-cerebral, acestea fiind conştiente.

Toţi răniţii au fost duşi la Spitalul din Mediaş.

Traficul pe DN 14 a fost blocat complet în urma accidentului, fiind deviat pe DJ 142E Alma - Dumbrăveni.

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.