VIDEO. Manelist, lovit de tren în timp ce făcea live pe Facebook

VIDEO. Manelist, lovit de tren în timp ce făcea live pe Facebook

Un celebru manelist din Ploieşti s-a stins din viață după ce a făcut un accident cu mașina. Autovehiculul condus de soţia cântăreţului a fost spulberat de un tren, chiar in momentul în care acesta se filma în timp ce asculta una dintre melodiile sale. Femeia este singura care a supravieţuit impactului, dar este internată în stare foarte gravă la spital.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au fost încarcerate. Una dintre victime, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat. Este vorba despre cântărețul de manele Tavy Puștiu, care înainte de accident se afla în direct pe Facebook, ascultându-și melodiile personale.

Cealaltă persoană, aflată în stare gravă, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Polițiștii aflați la fața locului efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul feroviar.

Automobilul, aproape dezmembrat în urma impactului, a fost târât cale de câţiva metri, potrivit observatorulph.ro.

Martorii tragediei au chemat de urgență echipajele de salvare, însă Tavy decedase pe loc. În schimb, soția sa era încă în viață și a fost transportată la spital în stare gravă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.