Logo
Imprimă această pagină

Zece răniți într-un accident de microbuz

Zece răniți într-un accident de microbuz

Zece persoane au fost, duminică după-amiază, implicate într-un eveniment rutier petrecut în apropiere de localitatea tulceană Topolog, pe drumul naţional Tulcea-Bucureşti, dar niciuna dintre ele nu a suferit răni care să necesite internarea într-un spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES că nouă dintre acestea se aflau într-un microbuz care efectua curse Tulcea-Otopeni.

Accidentul s-a înregistrat după ce unul dintre şoferi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, iar şoferul microbuzului care se afla în spate nu a putut evita autoturismul pe care l-a acroşat.

"Cei doi şoferi, ambii din judeţul Tulcea, cu vârste de 30 de ani şi respectiv 71 de ani, nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat reprezentanta IPJ.

În sprijinul celor 10 persoane au intervenit, potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu, trei ambulanţe şi un elicopter SMURD, precum şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

"Niciuna din persoanele implicate în accident nu a suferit leziuni care să necesite internarea într-o unitate spitalicească", a mai precizat directorul Vâlcu.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.