Luni, 03 Decembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

PROPUNEREA PREȘEDINȚIEI AUSTRIECE ESTE ÎMPOTRIVA MOBILITĂȚII ÎN UE

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR semnalează Membrilor Parlamentului European că propunerea Președinției Austriece privind pachetul de mobilitate 1 limitează transportul rutier internațional și libertățile fundamentale de circulație în UE. Această abordare periculoasă va adânci decalajele dintre statele membre ale UE: în loc să sprijine economiile în curs de dezvoltare ale noilor veniți și armonizarea socială în UE, Austria propune schimbări inacceptabile ale politicii comune de transport a UE care vor conduce la segregarea economică și socială a UE.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

MINIVACANȚA DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, ÎN SIGURANȚĂ

Poliția Română a fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Ziua Națională a României, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Centenarul Marii Unirii. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, faptele săvârșite cu violență au scăzut cu 40%, iar numărul accidentelor de circulație a scăzut cu 36%.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Crimă în București

Poliţiştii fac cercetări după ce un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost găsit mort, luni dimineaţă, în Sectorul 2, informează Poliţia Capitalei. Bărbatul ar fi fost înjunghiat, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.