Joi, 22 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

A murit lovită de o autoutilitară

O femeie şi-a pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident care s-a produs pe drumul judeţean DJ 282, pe raza localităţii Hlipiceni, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarul şef Teodor Orhei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

La spital pentru că NU a respectat distanța

Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi dimineaţa pe DN67, la Mihăeşti, în zonă traficul rutier desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șeful Poliției Mangalia, AGRESAT!

eful Poliţiei Locale Mangalia a fost agresat, joi, în timpul unei acţiuni de demolare a unei construcţii care nu avea autorizaţie, el fiind lovit cu pumnul în faţă de către administratorul societăţii care ridicase construcţia.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Și-a bătut soția și cei patru copii

Un bărbat din comuna argeşeană Moşoaia este audiat, joi după amiază, la sediul Poliţiei Piteşti, fiind suspectat că timp de două săptămâni şi-a sechestrat şi bătut soţia şi cei patru copii, cu vârste între doi şi 14 ani. Poliţia sesizat DGASPC în acest caz.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

România înecată în zăpadă

Temperaturi negative se vor înregistra în aproape toată ţara, săptămâna viitoare, iar temperaturile pe timpul nopţii vor coborî până la -12 grade în estul Transilvaniei şi în Moldova. Inclusiv în Capitală vor fi temperaturi scăzute, astfel că valorile minime vor atinge -6 grade. Vântul va avea intensificări de 45-55 de kilometri pe oră şi vor fi perioade de timp cu ninsoare viscolită şi spulberată. Şcolile vor fi închise vineriîn Capitală şi în zece judeţe vizate de avertizările meteorologice, potrivit Ministerului Educaţiei.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.