Luni, 07 Mai 2018 - PolitiaRutiera.ro

Regulă. Nu ai ITP, pierzi mașina

Polițiștii vor dispune, începând cu 20 mai, suspendarea înmatriculării în cazul în care inspecția tehnică periodică a vehiculului nu este valabilă și în cazul în care noul proprietar nu a solicitat transcrierea transmiterii dreptului de proprietate în 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Peste 600 de permise reținute

Polițiștii au intervenit la peste 3.400 de evenimente, au constatat peste 750 de infracțiuni și au aplicat peste 9.300 de contravenții, în valoare de peste 3.000.000 de lei, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Nouă răniți într-un accident de autocar

Nouă persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar înmatriculat în Ucraina, produs pe DN 2 B, la ieşire din localitatea brăileană Baldovineşti. Iniţial cinci persoane au fost transportate la spital, însă ulterior, după evaluările medicilor, acestora li s-au adăugat alte trei şi apoi încă una. Poliţiştii din Brăila au stabilit dinamica accidentului, concluzia fiind că o şoferiţă de 59 de ani din Constanţa a intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta şi s-a ciocnit frontal cu autocarul ucrainean.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.