Vineri, 25 Ianuarie 2019 - PolitiaRutiera.ro

FOTO. O tânără frumoasă a mutir în accident

O tânără în vârstă de 20 ani, fiica unui celebru om de afaceri, s-a stins din viață în Cluj, în urma unui accident rutier cumplit, ce a fost provocat de un băiat de 19 ani. Acesta se afla sub influenţa drogurilor, a depăşit pe linie continuă, a pierdut controlul și a ajuns într-un stâlp.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CANTARETII DIN BMW AU MURIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER TERIBIL

Este doliu în lumea muzicii din România. Cei patru bărbați care au avut parte de o moarte teribilă erau lăurari cunoscuți în Oltenia, iar în această după-amiază s-a aflat care este numele victimelor. Vă reamintim că accidentul înfiorător s-a produs în zorii acestei zile pe Drumul Național 65 A, în zona localității Dobrotești din județul Teleorman.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Circulație închisă pe o autostradă

Circulaţia este oprită vineri dimineaţă pe A2 şi pe patru drumuri naţionale din judeţele Buzău şi Ialomiţa din cauza poleiului, pe alte două drumuri traficul a fost oprit temporar din cauza unor accidente, conform Infotrafic.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe DN1 (E60) este oprită pe ambele sensuri la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului, în judeţul Cluj după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos. Nu s-au înregistrat victime.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.