Banner mare centru

VESTA INVESTMENT - confruntată cu o campanie de atacuri denigratoare Recomandat

VESTA INVESTMENT - confruntată cu o campanie de atacuri denigratoare

Cel mai mare producător român de semnalizare, confruntat cu o campanie de atacuri denigratoare din partea concurenței.

Societatea comercială SC VESTA INVESTMENT SRL constată cu regret că practicile incorecte ale anilor ’90 au redevenit instrumentul favorit al companiilor concurente.
De câteva săptămâni, SC VESTA INVESTMENT SRL se confruntă cu materiale defăimătoare de tip fake news specifice presei de șantaj, prin care se afirmă existența unor fapte incorecte care de fapt nu există în realitate.
Respectul față de legile în vigoare reprezintă o valoare confirmată de SC VESTA INVESTMENT SRL prin toată activitatea derulată în cei 27 de ani de la înființare.
Scopul acestor campanii denigratoare este acela de a afecta negativ imaginea publică ireproșabilă a companiei SC VESTA INVESTMENT SRL, câștigată în 27 de ani de muncă asiduă și, totodată, de a timora autoritățile publice din România, în speranța că acestea ar putea închide ochii la serviciile și produsele neconforme livrate de companii concurente, care îşi doresc obţinerea monopolului asupra pieţei de semnalizare rutieră.
Este evident că, prin aceste atacuri de tip fake news, se încearcă inducerea unei stări de tensiune la nivelul autorităților publice centrale şi locale precum şi la nivelul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru ca acestea să nu își mai exercite atribuțiile legale.
Suntem un producător 100% autohton, cu tradiție în domeniul semnalizării rutiere și ne-am remarcat prin produse la o calitate înaltă, realizate pentru clienți din România și din străinătate. Grație celor mai înalte standarde calitative, ne-am menținut constant în topul companiilor de specialitate, fiind liderul industriei de profil din România.
În opinia noastră, semnalizarea rutieră neconformă cu legislația națională reprezintă nu doar o încălcare a prevederilor contractuale, ci și un atentat grav la siguranța rutieră și viața oamenilor, iar companiile care produc și instalează semnalizare rutieră neconformă cu standardele naționale și europene merită să suporte rigorile legale.
Rămânem la fel de hotărați și în ceea ce privește oferirea de informații în cadrul investigațiilor demarate de Consiliul Concurenței sau de alte instituţii competente.
Prin activitatea noastră, am dovedit, de asemenea, că România poate produce, pe teritorul național, semnalizare rutieră la cele mai înalte standarde europene de calitate. Considerăm cu tărie că orice indicator sau marcaj rutier neconform poate duce la pierderea de vieți omenești.
Respingem cu fermitate această campanie de fake news promovată de firme concurente și precizăm că vom urma toate căile legale pentru a proteja imaginea publică a companiei și bună noastră reputație, câștigată în 27 de ani de muncă asiduă.
Faptul că o companie românească este liderul sectorului de semnalizare rutieră din România este, pentru noi, un motiv de mândrie, care ne va da energia și determinarea necesare pentru a apăra imaginea companiei și cele 250 de locuri de muncă pe care am reușit să le creăm în România.", se spune în comunicatul din 18 februarie 2021, semnat de Radu Spirea, Director general SC VESTA INVESTMENT SRL.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.