Publicitate

Două drumuri din MOLDOVA închise

Două drumuri din  MOLDOVA închise

DN 2N, între localităţile Bogza şi Dumbrăveni, şi DN 23B, între Măicăneşti şi Ciorăşti, din judeţul Vrancea, sunt închise circulaţiei din cauza viscolului puternic, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

"Sunt singurele tronsoane de drum cu probleme de acest gen din judeţul Vrancea. Am luat decizia închiderii acestora pentru siguranţa cetăţenilor, (...). Avem pregătite în zonă patru freze, trei încărcătoare frontale şi şase ATB cu lamă, pe care le vom putea utiliza însă doar după ce viteza vântului scade în intensitate", a precizat şeful SDN Focşani, din cadrul DRDP Iaşi, Marian Paraschiv, citat în comunicat.

În prezent, în restul judeţelor din Moldova se circulă în condiţii de iarnă, carosabilul prezentându-se umed cu zăpadă frământată în strat de până la 2 centimetri în judeţele Botoşani, Suceava şi Vaslui, umed cu zăpadă frământată de un centimetru în judeţele Bacău, Iaşi, Galaţi, Neamţ şi Vrancea, respectiv uscat cu porţiuni umede, în rest. Cerul este acoperit în majoritatea judeţelor regiunii, cu ninsori slabe înregistrate în Suceava şi Neamţ, conform sursei menţionate.

În schimb, se înregistrează vânt puternic şi viscol la sol, în judeţele Vrancea, Suceava şi în zona Roman (Neamţ). Pe parcursul nopţii de 27/28 februarie, pe drumurile naţionale din administrarea DRDP Iaşi s-a acţionat cu 198 de autoutilaje şi s-au răspândit 922,315 tone material antiderapant. Momentan, se acţionează cu 119 autoutilaje.

DRDP Iaşi stă la dispoziţia participanţilor la trafic pentru orice informaţii despre starea drumurilor naţionale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanenţă - tel. 0232/213168. Informaţii actualizate despre starea vremii şi a carosabilului pot fi obţinute şi de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum şi de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, se menţionează în comunicatul de presă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.